Homeij | Over Ons

Homeij bestaat al meer dan 45 jaar en is in 2016 overgegaan in nieuwe handen. Nog steeds is het een familiebedrijf met de nadruk op messen en toebehoren.

Met de nieuwe eigenaren en het frisse team is Homeij gedreven, enthousiast en met de nodige humor op weg haar missie waar te maken:

Een inspirerend voorbeeld zijn van plezierig en succesvol zaken doen, op basis van fair play.

MATES IN BUSINESS

De naam Homeij bleef in 2016 na de overname, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Sinds toen symboliseert de tagline 'Mates in Business' een streven naar sterke in- en externe samenwerking.

Want met 'maten' lach je, huil je en die vertrouw je helemaal. Geweldig als je dat kunt bereiken met je klanten, leveranciers en medewerkers. Juist dáárvoor komen we elke ochtend uit bed!

SCHERP ALS EEN MES

Homeij heeft een metamorfose doorgemaakt. "Betrokkenheid, betrouwbaarheid, dienstbaarheid en loyaliteit zijn voor ons de meest essentiële waarden", aldus eigenaar Jeroen Croonen.

Mede eigenaar Jarno van der Donk vervolgt: "Onze manier van werken is te vangen in drie belangrijke speerpunten: doortastend, transparant en flexibel; zo scherp als een mes!"

BENELUX EN VERDER

Homeij is als distributeur actief met sterke merken als:

Victorinox, Leatherman, Maglite, Nextorch, Opinel, Silva, Homey's, Diamant Sabatier, Groovetech, SOG, CRKT, Chef'sChoice, Spherificator, Yonanas en Homeco.

En wel in de hele Benelux, maar sinds kort ook daarbuiten. Door slimme marketing en uitgekiende distributie keuzes is Homeij de 'Mate in Business' voor vele on- en offline retailers:

Inhome & Outdoor gerelateerd.

Ook professionele gebruikers als Foodservice, overheidsdiensten (politie, leger, etc.), bouw, industrie én business gifts specialisten beschouwen Homeij als een fijne partner.

WIE ZIJN WIJ

Om ons team voor te stellen hebben we iedereen binnen Homeij gevraagd om een collega te beschrijven:

office-2
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-2
office-4
office-1
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4