Homeij | Over Ons

Homeij bestaat al sinds 1970 en is sindsdien dé specialist op het gebied van messen en toebehoren. In 2016 is het familiebedrijf overgenomen door de twee maten Jeroen Croonen en Jarno van der Donk en hebben zij als ‘Mates in Business’ de gevestigde naam Homeij nieuw leven gegeven.

Met de nieuwe eigenaren en het frisse team is Homeij gedreven, enthousiast en met de nodige humor op weg om haar missie waar te maken:

 

 

Een inspirerend voorbeeld zijn van plezierig en succesvol zaken doen, op basis van fair play.

 

MATES IN BUSINESS

De naam Homeij bleef in 2016 na de overname hetzelfde, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Sindsdien symboliseert de tagline 'Mates in Business' een streven naar sterke in- en externe samenwerkingen.

Want met je maten lach je, huil je en je vertrouwt ze helemaal. Geweldig toch, als je dat kunt bereiken met je klanten, leveranciers en medewerkers? Juist dáárvoor komen we iedere ochtend uit bed!

SCHERP ALS EEN MES

Homeij heeft een metamorfose doorgemaakt. “Betrokkenheid, betrouwbaarheid, dienstbaarheid en loyaliteit zijn voor ons de meest essentiële waarden”, aldus eigenaar Jeroen Croonen. Deze worden dan ook doorgevoerd in de bedrijfsvoering van Homeij.

Mede-eigenaar Jarno van der Donk voegt daaraan toe: “Onze manier van werken kenmerkt zich door drie belangrijke speerpunten: doortastend, transparant en flexibel. En dat alles met de focus om te allen tijde zo scherp als een mes te blijven.”

Iedereen die bij Homeij werkt, wordt uitgedaagd zichzelf te blijven ontwikkelen. Er wordt gestreefd naar tienen en een 6-jes cultuur wordt hier niet geaccepteerd. Door deze uitdaging op persoonlijk gebied, is er een sterk team ontstaan dat met ongelofelijk veel enthousiasme, creativiteit en humor uitdagingen vastgrijpt en ze pas weer loslaat als ze zijn overwonnen.

BENELUX EN VERDER

Zowel binnen de Benelux, als daarbuiten is Homeij als distributeur actief met sterke merken als bijvoorbeeld Victorinox, Leatherman, Opinel, Silva, Maglite, Chef's Choice, Esbit, Zippo, Diamant Sabatier en eigen merk Homey’s.

Door slimme keuzes te maken ten aanzien van het distributiebeleid en de marketingactiviteiten hierop af te stemmen, is Homeij de 'Mate in Business', voor retailers binnen zowel het on- als offline, In Home en Out of Home segment.

Met ook professionele gebruikers uit sectoren als: Food, Overheid, Industrie, commerciële dienstverlening, promotionele producten en diensten, Tuin en Bouw beschouwen Homeij als een fijne partner.

GOUDEN JUBILEUM

Als technische groothandel, distributeuren en importeur van messen en toebehoren wordt 2020 voor Homeij een bijzonder jaar. De gouden mijlpaal die staat voor 50 jaar kennis en kunde. Iets waar het gehele Homeij team trots op is en iets waarvoor Homeij haar externe mates in business dankt!

WIE ZIJN WIJ

Om het team voor te stellen heeft iedereen binnen Homeij een stukje geschreven over een andere collega. Ben je benieuwd naar nog meer informatie over het team van Homeij? Hou onze blog dan in de gaten, hier stellen wij iedere week weer iemand voor van het team met alleen maar spitsen! 

 
office-2
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-2
office-4
office-1
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4