VACATURE: Ben jij de plaza specialist die wij zoeken?

VACATURE: Ben jij de plaza specialist die wij zoeken?

Jij bent de Plaza specialist; de spil en aanjager voor de verdere ontwikkeling van onze online activiteiten en initiatieven bij de plaza’s en marktplaatsen (Bol.com, Amazon, Fonq platform, Marktplaats, etc.). Net als jij, zijn wij ambitieus en we willen als messen en gadget specialist actief zijn, op plekken waar de consument naar onze mooie producten op zoek gaat. Die zoektocht van de consument is de laatste 3 jaar echt heel anders geworden. Het belang van slimme, transparante en goede aanwezigheid op online platforms is extreem belangrijk, vandaar dat wij met onze organisatie actief zijn op deze zogenoemde "plaza's".

Om van deze kans een groot succes te maken, doen wij veel en hebben veel in huis: online én offline ervaring in retail en dus met consumenten in onze branche, kennis en kunde in onze nichemarkt, waarmee we ons onderscheiden als een specialist met jonge en enthousiaste collega’s.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om naast onze eigen webshop ook via de marktplaatsen de wedstrijd te winnen. We zijn nu actief op zoek naar een duvelstoejager, iemand die zin heeft om de wedstrijd te winnen in dit snel groeiend online kanaal.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO opleiding afgerond, met een economische achtergrond.
  • Je bent een ambitieuze “ondernemer”, gedreven met gevoel voor "handel". Altijd gericht op kansen, jezelf te ontwikkelen.
  • Het is mooi als je al enkele jaren ervaring hebt met e-commerce en in het bijzonder met het werken op plaza’s.
  • Je snapt dat een webshop een eigen w/v heeft en hoe die in elkaar steekt.   
  • Je bent een doener, durft te beslissen en denkt vooruit.
  • Je staat je mannetje in het directe contact met de Plaza's en durft te handelen.
  • Je woont bij voorkeur in de buurt van Den Bosch (waarheen we verhuizen in Q1 2020).

 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een afwisselende, uitdagende fulltime baan in een dynamische onderneming, waarin je de kans en de ruimte krijgt om écht te ondernemen, te leren en te ontwikkelen. Je krijgt de gelegenheid om op de middellange termijn vanuit business ontwikkelingskansen mee na te denken op het strategisch niveau van onze onderneming. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden én veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief. 

Wanneer nodigen wij je uit te solliciteren?

Als je passie hebt voor online sales, nieuwsgierig om te leren hoe échte partnerships er uit zien. Je houdt van pionieren en hebt een dadendrang die je geen seconde noch je omgeving in de weg staan. Je snapt dat niemand groter is dan het bedrijf; niemand.

 

Ben je geïnteresseerd en wil jij dolgraag uitmaken van het dynamische Homeij team? Aarzel dan niet en stuur en mail naar [email protected] of bel naar 013-523 83 86