VACATURE | Senior Marketeer Gezocht Voor Grote Internationale Top Merken

VACATURE | Senior Marketeer Gezocht Voor Grote Internationale Top Merken

Samen is leuker dan alleen en dat is de reden waarom wij juist nu weer geïnteresseerd zijn in nieuwe mensen. Waarschijnlijk heb jij wederzijdse interesses, aangezien je op dit bericht terecht bent gekomen. En daar worden wij al blij van!

Wij zijn altijd op weg om te groeien met Homeij, iedere dag. Met ons eigen merk Homey’s en de wereldmerken Diamant Sabatier, Victorinox, Leatherman, Silva, Opinel en nog vele anderen is er machtig mooi marketingwerk te doen.

Zit tot in het diepst van je vezels dat je geniet van:

productintroducties/marktanalyses/schakelen op trends/teksten schrijven/pos materiaal ontwikkelen/slimme acties bedenken/nieuwe distributiekanalen ontwikkelen/luisteren naar re-sellers/luisteren naar consumenten/werken met toonaangevende merken die het verschil maken,

dan ben jij hoogstwaarschijnlijk die:

SENIOR MARKETEER

die samen met ons dat stapje extra kan zetten. Jij snapt dat handel gunnen is en dat we brood eten van onze klanten. Je maakt dingen niet onnodig ingewikkeld en voelt dat verandering de enige constante is.

Maar, wat we vooral zoeken, is iemand die bij Homeij past. Die kan lachen, kan laten lachen en samen met het bestaande team naar de top wil.

Denk jij dat deze omschrijving precies jou als persoon omschrijft? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin:

a.) Een link naar je LinkedIn Profiel

b.) Kort stukje met daarin de reden dat jij de nieuwe ‘Mate’ van Homeij bent

c.) Een ding waar je echt goed in bent en het verschil recent maakte op marketinggebied