PERSBERICHT: Topchef Pierre Wind introduceert kinderkoksmes

PERSBERICHT: Topchef Pierre Wind introduceert kinderkoksmes

Persbericht                   

Topchef Pierre Wind introduceert kinderkoksmes voor chefs in de dop

Den Haag – Topchef Pierre Wind wil graag dat kinderen zo vroeg mogelijk beginnen met koken. Daarom introduceert hij op zaterdag 30 november het nieuwe Homey’s Junior setje bij DOK in Den Haag, waarmee kinderen veilig en met plezier kunnen leren koken.

Het is nooit te vroeg voor kinderen om in de keuken te staan. Hoe eerder, des te beter! Zo leren ze het koken waarderen en maken ze kennis met (het bereiden van) gezond eten. “Dat vind ik niet lekker”, hoor je niet gauw als ze het zelf hebben gemaakt! Maar hoe zorg je ervoor dat ze veilig omgaan met een scherp mes?

Homey's komt met een veilige oplossing. Met de nieuwe Junior set werken kinderen op een veilige manier met echte tools. De set bestaat uit een écht koksmes voor de junior chef, een handschoen om veilig mee te werken en een compact snijplankje. Zowel het messenheft als het snijplankje zijn gemaakt van bamboe en de verpakking is ook nog eens gemaakt van gerecycled materiaal! Op deze manier leren kinderen bewust omgaan met koken én dragen zij nu al hun steentje bij aan de wereld waar ze later in gaan leven. 

Door zijn passie voor koken én duurzaamheid, introduceert niemand minder dan topchef Pierre Wind de Homey’s Junior set. Pierre is er van overtuigd dat kinderen zo snel mogelijk betrokken moeten worden in de keuken: “Dan leren ze wat gezond en belangrijk is en als ze het zelf doen, krijgen ze respect voor eten”. 

De Homey’s Junior set wordt zaterdag 30 november 2019 geïntroduceerd bij DOK Home of Cooking in Den Haag. Tussen 15.30 en 18.00 uur neemt Pierre de kinderen mee in zijn culinaire beleving en leert hij ze veilig omgaan met het koksmes. Ook is er tijd voor een handtekening. Pierre maakt overal een feestje van en dat is zaterdag niet anders. Niet alleen leerzaam dus, maar vooral echt heel leuk. En lekker, want alles wat er wordt bereid, mogen de kinderen (en ouders) opeten!

Waar: DOK Home of Cooking Den Haag                               Passage 19, 2511 AB, Den Haag
Wanneer: zaterdag 30 november 2019                                15.30-18.30 uur