STAGIAIR(e) GEZOCHT | Meewerkstage E-Commerce

STAGIAIR(e) GEZOCHT | Meewerkstage E-Commerce

HOMEIJ OISTERWIJK: Voor een inspirerende meewerkstage!

Je bent wat je bijdraagt.

Ondersteun jij ons bij het verbeteren van onze online marketing? Weet jij alles over SEO, META Titels en conversie percentages, of wil je daar juist meer over te weten komen? Ben jij bezig met een opleiding HBO Communicatie of Commerciële Economie en wil jij werkervaring opdoen op het gebied van E-commerce voor zowel B2B als B2C? Dan is Homeij het bedrijf voor jou!

Homeij is de exclusieve importeur van een aantal internationale topmerken zoals bijvoorbeeld: het onvolprezen Victorinox (bekend van de rode Zwitserse zakmessen), het vermaarde Diamant Sabatier (messen die door professionele chefs worden gebruikt), het stoere Silva (Zweedse kompassen en hoofdlampen), en het exclusieve Troika (Duitse design artikelen). Ook hebben wij een breed assortiment zakmessen, scharen, zaklampen en verrekijkers onder het eigen Homey’s-merk.
 Een stage bij Homeij betekent een goede werksfeer en een enthousiast team met
een kantoor en magazijn in Oisterwijk (de parel van Brabant) en elke vrijdag een vrijdagmiddagborrel!

Jouw Uitdaging

Jouw stage zal bestaan uit het schrijven van SEO teksten, META titels + beschrijvingen en plus- & minpunten van producten. Daarnaast mag je wekelijks onze Google Adwords campagnes van meerdere sites gaan verbeteren, wanneer je nog geen ervaring hebt leren wij het je graag natuurlijk. Ook zullen wij je af en toe invliegen voor andere marketing uitingen van onze websites en zijn we erg benieuwd naar hoe jij het zou aanpakken.

Wat bieden wij?

We bieden je een unieke stage in een bloeiend internationaal concern dat de ontwikkeling en begeleiding van haar stagiaires zeer hoog in het vaandel draagt. Je komt terecht op onze E-commerce en Marketing afdeling waar een jong en enthousiast team zit te poppelen op je komst. Zij zullen je meenemen in het verhaal hoe ze een offline bedrijf omzetten naar de online wereld. Daarnaast mag je rekenen op een passende stagevergoeding. De standplaats is Oisterwijk.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil jij dolgraag uitmaken van het dynamische Homeij team? Aarzel dan niet en reageer direct!  Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Jarno van der Donk, Nijverheidsweg 9A, 5061 KK Oisterwijk, tel. 013-523 83 86 of 06-22900622 of via: [email protected]