HOMEIJ: Een plekje voor jou in ons magazijn.

HOMEIJ: Een plekje voor jou in ons magazijn.

Ben jij iemand die houdt van lichaamsbeweging en niet de hele dag zittend wil werken? Houd je van afwisselend werk? Heb je zin om samen te werken met een gedreven en diverse club mensen? Zou je meer te weten willen komen over hoe wij het logistieke spel spelen? Dan ben jij hoogstwaarschijnlijk die

 

LOGISTIEK MEDEWERKER

 

die samen met ons dat stapje extra kan zetten.

Maar, wat we vooral zoeken, is iemand die bij Homeij past. Die kan lachen, kan laten lachen en samen met het bestaande team naar de top wil.

 

Homeij is de exclusieve importeur van een aantal internationale topmerken, waaronder het onvolprezen Victorinox (bekend van de rode Zwitserse zakmessen), het vermaarde Diamant Sabatier (Messen die door professionele chefs worden gebruikt), het stoere Silva (Zweedse kompassen en hoofdlampen), en het exclusieve Troika (Duitse design artikelen).

 

Wat bieden wij?

Een afwisselende, uitdagende en leuke functie bij een Brabants bedrijf met informele sfeer. Veel zelfstandigheid binnen de functie en de mogelijkheid om initiatief te nemen.

Wij willen je graag zien groeien en zullen je zoveel mogelijk ondersteunen om jouw talenten te ontdekken en te benutten. Het is prettig als we elkaar kunnen helpen, daarom leren we je graag alles binnen ons magazijn.

Je wordt opgenomen in een gemotiveerd team dat bestaat uit verschillende persoonlijkheden.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil jij dolgraag uitmaken van het dynamische Homeij-team?

We kunnen niet wachten om kennis met je te maken. Aarzel niet en reageer direct! 

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Stevie Füglistahler, Nijverheidsweg 9A, 5061 KK Oisterwijk, tel. 013-523 83 59 of via: [email protected]