Hoe de zakmessen van Homey’s het hart stalen van één van onze sales representatives

Hoe de zakmessen van Homey’s het hart stalen van één van onze sales representatives

Hoe de zakmessen van Homey’s het hart stalen van één van onze sales representatives

Door Patrick van Rosmalen, één van onze sales representatives

Waarom willen wij een zakmes?

Ik weet het nog als de dag van gister! Toen ik klein was, raakte ik retegefascineerd door die grote, blinkende dingen. Zoiets wilde ik ook wel, laat mij daar ook eens mee spelen! Helaas, dat feestje ging niet door: messen zijn gevaarlijk en voor grote mensen. Daarbij is het een ‘tool’, een gereedschap; geen speelgoed. Kan wel zijn, dacht ik, ik wil gewoon een zakmes omdat ik het mega cool en stoer vind.

Later stond ik als mannetje van 14 jaar elke week wel een keer met mijn snufferd tegen de vitrine van de Yankee Dump aangeplakt. Die man is nu nog mijn snot en zever aan het wegpoetsen denk ik. Zo stak mijn fascinatie voor messen dus de kop op.

Waar gebruiken we een zakmes voor?

Uiteindelijk blijft een zakmes iets stoers en magisch hebben, maar is het wel degelijk een tool. Als volwassen man en sales representative bij Homeij heb ik dagelijks een zakmes op zak, heel stoer vind ik het allang niet meer. Ik ben tegenwoordig zelfs zo gewend aan mijn mes, dat ik deze eerder zou missen dan mijn horloge. Maar waar gebruik je dat mes dan in de praktijk voor?

Teveel om op te noemen eigenlijk. Appeltje schillen, brief openen, ik maak er zelfs mijn nagels mee schoon en verwijder splinters. Daarnaast is een zakmes natuurlijk handig als je gaat kamperen, hiken of survivallen. Stel je voor dat je ooit bekneld komt te zitten, hoe ga je jezelf redden? Of misschien wel iemand anders… Kortom: een mes kan op vele momenten één van je beste vrienden zijn.

Welk zakmes is geschikt voor mij?

Iedereen die de keuze heeft gemaakt om een zakmes te kopen, stelt zichzelf de vraag: welke moet ik in godsnaam hebben? Hoe kom ik erachter welk mes het juiste is uit dat enorme aanbod? Eerlijk gezegd is dat best moeilijk te bepalen, maar ook weer niet. Er is geen formule op los te laten die voor jou bepaalt welk zakmes voor jou de juiste is. Maak het jezelf niet te moeilijk en begin met simpel en functioneel. Juist met deze vereisten zit je aan het goede adres als je kiest voor een Homey’s zakmes! Homey’s is de nieuwe naam van het nieuwe, frisse, stoere huismerk van Homeij - voorheen heette het gewoon Homeij.

Waarom dan een Homey’s zakmes?

Een Homey’s zakmes vertegenwoordigt in mijn ogen de perfecte combinatie van design, functionaliteit, kwaliteit en prijs. En dat is uiteindelijk toch waar iedereen naar zoekt. Een Homey’s zakmes heb je al vanaf € 10,-, daarmee is een Homey’s zakmes werkelijk top geprijsd in verhouding tot de kwaliteit.

Vandaar dus, dat ik iedereen op het hart durf te drukken te kiezen voor een zakmes van Homey’s als je op zoek bent naar je eerste, praktische, functionele zakmes.

Wat voor zakmessen maken wij bij Homey’s?

*Homey’s safety knives: Homey’s zakmessen met een windowbreaker en cutterlemmet om jezelf te bevrijden als je bijvoorbeeld in het water terechtkomt met je auto. Met één hand te openen en sluit zich via een linerlock.

*Homey’s snoeimessen: om lekker mee los te gaan in je tuin.

*Homey’s vrijetijdsmessen: met één hand te openen, voorzien van linerlock plus broekclip. In veel verschillende maten, designs en prijsklassen verkrijgbaar.

*Homey’s hobby zakmessen: stanleymessen voor alle klusjes in en rondom het huis, ook om mee te DIY’en.

*Homey’s multitool: beschikt over maar liefst 14 functies, zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

*Homey’s bootmes: het bootmes is onmisbaar aan boord bij allerlei snijtaken, maar ook bij het splitsen en ontknopen van touw. Een zeer compleet mes met (pols)koord, riemetui en marlpriem.

Mijn conclusie

Homey’s heeft voor iedereen een passend, gebruiksvriendelijk zakmes!