ZENA SWISS

Sinds 1947 zijn de dunschillers van Zena Swiss niet meer weg te denken uit de huis-, tuin- en keukenlaatjes. De schilmesjes van Zena Swiss zijn over de hele wereld bekend. Net zoals veel andere Zwitserse producten heeft de dunschiller ook de uitstekende eigenschappen die komen van de term ‘’Swiss made’’. Fantasierlijke innovatie, precisie productie, nauwgezette aandacht voor detail, tijdloos design, een lange levensduur, een tijdloosheid en een uitzonderlijk product. Dit is waar de term ‘’Swiss made’’ voor staat.

De afgelopen decennia heeft Zena Swiss talrijke producten op de markt gebracht die in keukens over de hele wereld onmisbaar zijn geworden. Dagelijks gebruikt, zowel thuis als in professionele omgevingen zoals de gastronomische sector.

Het productpalet van Zena Swiss omvat veel verschillende schilmessen die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn gemakkelijk te gebruiken en de messen zijn duurzaam. Het eenvoudige ontwerp van het originele model werd zelfs de trendsetter voor schillers met dwarslamellen. De messen zijn zo ontworpen dat ze universeel zijn en je er van alles mee kunt schillen maar ook bijvoorbeeld chocolade of harde kaas mee kunt raspen.