BESTELLINGEN VOLTOOIEN

Informatie zoals bijvoorbeeld naam, fysieke adres, emailadres, betaalmethode en order informatie wordt verzameld en gebruikt om orders op Homeij.com af te ronden. Zo gebruiken we deze informatie om de betaling te voldoen, het pakket af te leveren en om het retournering proces goed te laten verlopen.

 

MARKETING COMMUNICATIE

Met uw toestemming, kunnen we uw persoonlijke informatie gebruiken om marketing gerelateerde communicatie te verzenden, zoals bijvoorbeeld onze nieuwsbrief. Je kan ten allen tijden jezelf uitschrijven voor deze communicatie.

 

BEZOEKEN VAN DE WEBSITE

Bepaalde informatie wordt automatisch verzameld wanneer je onze website bezoekt. Hier vallen onder andere IP adres, type browser, type apparaat en locatie. Deze informatie wordt gebruikt om de communicatie van onze site te verbeteren en om de activiteiten op de site analyseren, zodat wij de inhoud van de site hierop aan kunnen passen. Daardoor kunnen wij zorgen dat u een steeds betere site te zien krijgt.

Ook wij maken gebruik van Cookies, helaas niet die lekkere bij de koffie, maar tekst bestanden welke in een browser verstopt zitten. Deze onthouden bepaalde informatie en acties van je website bezoek. Wij gebruiken ‘first-party’ cookies om de belangrijkste functies te beheren, zoals het onthouden wat je in je winkelwagen geplaatst hebt en je toegang geven zonder dat je weer opnieuw je inlog gegevens moet ingeven.

 

WETTELIJK VERPLICHTEN OPENBAARMAKING

Het is mogelijk dat we informatie verstrekken aan rechtshandhaving instanties bij een civiele procedure in reactie op een bevelschrift, dagvaarding of gerechtelijk bevel.