IN HOME BRANDS VAN HOMEIJ

Homeij is al meer dan 45 jaar de specialist in kwaliteitsmerken voor messen en het scherp houden van messen. Welke merken heeft Homeij aan boord (aan boord betekent met hele sterke voorraadposities, uit welke voorraad Homeij binnen 24 uur levert aan de vakhandel online en offline) voor veel snijplezier in de keuken?

Victorinox, wat u kent van de levenslange garantie; het kwaliteitsmerk uit Zwitserland, bekend van het beroemde Zwitserse zakmes, maakt koksmessen van een uitstekende kwaliteit. Een heel breed assortiment binnen een brede prijsklasse, met fijne messenblokken die elke klus klaren. Zeer betaalbare kwaliteit uit Zwitserland voor levenslang gebruik in de keuken; zowel thuis als professioneel. Het grootste assortiment van Nederland, met de breedste selectie aan producten standaard op voorraad en in huis binnen 24 uur.

Diamant Sabatier – al eeuwenlang het merk van de gastronomie voor de goede thuiskok en de professionele chef, met een breed assortiment koksmessen. Perfect scherp, goede kwaliteit staal, scherp geslepen en met een bijpassend mes voor elke snijtechniek. Als exclusieve importeur in de Benelux, staat Homeij samen met Diamant Sabatier voor snijperfectie; met verschillende snijproducten,van koksmes tot officemes of aanzetstaal, maar ook met goede fileermessen met een levenslange garantie. In verschillende prijsklassen van hoog tot laag en altijd betrouwbaar: een diamant in iedere keuken.Diamant Sabatier biedt ook geweldige messenblokken voor thuis. Altijd onder goede condities en snel in huis; binnen 24 uur uit voorraad leverbaar. Zelfs een breed assortiment snijplanken met snelle levertijden.

Homey’s – een trendsettend merk, met grepen van duurzaam materiaal, zelfs van tarwegras. Uniek in haar soort en beantwoordend aan de eis van elke duurzame chef-kok. Breed assortiment – goed betaalbaar – 5 jaar garantie en voorzien van een prachtig stoer Homey’s merk: de “maat in elke keuken”. Voor elk budget een perfect koksmes en alle andere messen voor in de keuken, allen uit voorraad leverbaar.

Opinel – het iconische merk uit Frankrijk. Van kwalitatief zeer hoogstaand materiaal. Kwalitatief als in Sandvik staal. Houten grepen van duurzaam gekweekt en verwerkt hout. Eenvoud is kracht en dat straalt Opinel uit. Het icoon heeft al een eeuw dezelfde vorm en straalt hiermee uit dat kwaliteit in eenvoud kan zitten. Homeij is de exclusieve importeur van Opinel, net als voor Victorinox, Diamant Sabatier, Homey’s, Chef’s Choice, Ferrum, Zena Swiss, Zeroll, Profboard, Groovetech, Prepara en Profboard.

Chef’s Choice – de standaard als het gaat om het onderhoud, slijpen en polijsten van messen. Electrisch en handmatig, zowel in huis als professioneel. In alle soorten en maten en met diamant-slijptechniek. Een must-have voor iedere kookliefhebber, zelfs voor professionele chef’s. Aanzetstalen, elektrische slijpers en handslijpers, allen afkomstig uit Amerika. De techniek is al decennialang toonaangevend in de VS en Homeij heeft het merk groot gemaakt in de Benelux. Uit voorraad leverbaar.

Zeroll: de eerste en gelijk ook de beste ijsschep uit de VS. Met vloeistof in de greep die opwarmt door handwarmte en die scoop van de ijsschep verwarmt, voor het maken van gemakkelijke porties. Homeij is ook voor dit merk de exclusieve distributeur binnen de Benelux.

Profboard staat voor revolutionaire snijplanken, volledig beantwoordend aan alle HACCP-eisen. Volgens deze HACCP-eisen is elke kok verplicht kruisbesmetting te voorkomen, zowel in de professionele keuken als thuis. Profboard faciliteert dit middels handige en demontabele snijmatten op een vaste plank. Uiterst eenvoudig in elke vaatwasser te reinigen snijmatten voor lang gebruik en onder goede garantievoorwaarden. Ook Profboard is snel leverbaar vanuit Homeij’s distributiecentrum, centraal gelegen in de Benelux.

Groovetech is een uniek koksmes met een op een speciale manier gevormd lemmet, waardoor “sticky material” nooit blijft plakken aan het lemmet. Voor een perfecte en snelle snijbeweging en rappe verwerking in elke keuken.