HOMEY'S COOKING

VITT

Met messenlijn Vitt is Homey’s een compleet andere en vooral milieuvriendelijke weg ingeslagen. Het heft van deze keukenmessen is namelijk gemaakt van next level tarwevezel kunststof (TVK).

Door middel van een speciaal productieproces zijn de tarwevezels versterkt met polymeerhars. Niet het polymeerhars dat we kennen, maar een in prestatie vergelijkbaar hars, gemaakt van nieuwe biologische materialen. Deze bevatten geen giftige en agressieve stoffen, zware metalen en schadelijke ingrediënten zoals Bisfenol A.

En dan is het ook nog eens bijzonder mooi om te zien!

Musthave!!

SVART

‘Wat een gaaf mes!’ is wat we vaak horen als iemand een Homey’s Svart mes in handen heeft. Het heft heeft namelijk een zwart geblakerd effect door een speciale ijzeroxide behandeling gekregen én loopt ook nog eens naadloos en op mysterieuze wijze over in het vlijmscherpe lemmet.

De Homey’s Svart messen zijn licht van gewicht en liggen fijn in de hand. Ze hebben een vlijmscherp lemmet van roestvrij staal. Deze lijn bestaat uit een koksmes, vleesmes, broodmes, tomatenmes en officemes.

SNIJPLANKEN

Om steeds groener te gaan leven is meer nodig dan alleen het kopen van biologische ingrediënten. Met een Homey’s snijplank van bamboe ben je extra goed bezig!

Na het kappen van bamboe groeit deze plantensoort gewoon snel weer door. Naast dat bamboe erg mooi is én eerlijk geproduceerd wordt, heeft het ook vele interessante voordelen voor de hobbykok!

MESBESCHERMERS

Je kent het wel, scherpe messen in overvolle lades. Niet veilig én niet goed voor je messen! Deze mesbeschermers van Homey’s zijn ideaal om je messen veilig op te bergen of mee te nemen naar een picknick of op vakantie.

Een mes wordt niet alleen bot door het vele gebruik, maar ook doordat het tegen andere messen aan ligt in een lade, op een messenmagneet of in de bakken van de professionele keuken. Door het lemmet in de beschermer te stoppen blijft het langer scherp!

De mesbeschermer is van hard kunststof, kan tegen een stootje en mag in de vaatwasmachine. Er zijn 4 maten beschikbaar, zodat koksmes/ santokumes, broodmes/vleesmes, universeel mes en officemesje veilig opgeborgen kunnen worden.