DIAMANT SABATIER

Diamant Sabatier bestaat inmiddels ruim 40 jaar en levert topkwaliteit messen, snijplanken en accessoires voor gepassioneerde chefs én hobbykoks die de kunst van het koken tot in detail willen beheersen! Wij starten bij de bron, met studenten op hotelvakscholen. De gevulde messenmap is de eerste kennismaking met Diamant Sabatier. Spreken we een chef dan is de eerste opmerking standaard ‘dat was m’n eerste koksmes’ en vaak wordt dat geliefde mes nog steeds gebruikt. Diamant Sabatier gaat een leven lang mee.

Top series uit het Diamant Sabatier assortiment zijn messenlijn Integra en Riyouri, een nieuwe generatie messen met een compleet assortiment van koksmes tot tourneermesje. Naast messen heeft Diamant Sabatier ook aanverwante artikelen, zoals snijplanken, kelners- en oestermessen en diverse andere kitchen tools. En dat altijd in de kwaliteit en uitvoering die u van een topmerk als Diamant Sabatier mag verwachten.

Omdat we graag in de kijker staan en toffe messen willen introduceren in een vrij traditionele markt, lanceren we elk jaar een limited edition koksmes. Zo was daar ineens het Damascus koksmes, echt het neusje van de zalm! Met de gelimiteerde oplage van 150 stuks is dit een echte musthave in de (professionele) keuken! Volg #liefdevoorlimited op Facebook en Instagram om up-to-date te blijven, te smullen van onze meest geliefde messen en als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe introducties!